maandag 13 juli 2009

Verkeerde vrienden

Ik heb het niet zo op anonieme reacties. Vandaar dat je een Google of OpenID account moet meebrengen om op dit blog te reageren. Maar niet iedereen die commentaar wil achterlaten blijkt daarover te beschikken. Of ik heb gewoon de verkeerde vrienden natuurlijk :-)

Vandaar dat het vanaf nu voor iedereen mogelijk is om een reactie achter te laten. Tijdelijk. Om te zien hoe het gaat. En daarna beslis ik of het zo blijft. Ach, het zal wel meevallen. Hoeveel lezers heb ik nou helemaal? ;-)

4 opmerkingen:

 1. Je weet nooit hoeveel lezers je hebt, dat zou alleen bekend zijn als elke lezer verplicht zou moeten reageren. Begin daar maar eens aan. Buiten de lezers van New Nexus heb je in ieder geval één lezer in Veendam. Van je familie moet je het hebben! Succes met je weblog! Pa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rik, hier nog een trouwe lezer/ fan!! Groeten , Victorien ( niet anoniem dus!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier nog zo'n fan, van het eerste uur, of nulde uur? :)
  Mooi te lezen dat ik inmiddels niet de enige ben!
  Keep up the good work, ik heb er eigenlijk best lang over gedaan om maar niet af te gaan op het aantal reacties wat ik krijg, want op feestjes en partijen blijkt dat echt iedereen fan is. Ook blijkt wel eens dat ik wat minder te vertellen heb ("Dus, je hebt een nieuwe baan?" of "Dus, je hebt een nieuw huis" of "Dus, je..."enz. :))
  Nu houd ik op, tijd om te gaan slapen.
  Oh ja trouwens, uit jouw tweet maak ik op dat jij op vakantie bent in Brabeland?
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. weer 1 lezer meer! Je kan ongeveer advertenties gaan overwegen.

  groetje,

  Ron

  BeantwoordenVerwijderen