woensdag 3 november 2010

#voorpret: Verwachte telefoons

Zoals op ieder willekeurig moment in het jaar worden er ook nu weer nieuwe telefoons aangekondigd. Of verwacht. Of gerucht. Eh... nou ja, je snapt het.

De meeste aankondigingen en geruchten neem ik voor kennisgeving aan, maar hier volgen er drie die ik onder #voorpret schaar. Niet direct omdat ik ze wil hebben, maar wel omdat ik er nieuwsgierig naar ben. En uiteraard omdat de details over deze toestellen nog verre van helder zijn.

Nieuwe Samsung

We beginnen met een vage aankondiging van Samsung: op 8 november zal er een nieuwe telefoon worden onthuld. Er zijn speculaties geweest dat het zou gaan om de opvolger van de Nexus One. Die opvolger werd aanvankelijk heel slim "Nexus Two" genoemd op diverse sites. Maar toen het gerucht ging dat Samsung het toestel zou fabriceren en dat het op de Galaxy S zou lijken, werd al snel de naam "Nexus S" gebruikt. Nu blijkt Samsung dit gerucht echter tegen te spreken: op 8 november wordt de Samsung Continuum uitgebracht. Een apparaat dat er best leuk uitziet met dat tweede schermpje onder de vier knoppen...

Nieuwe Dell

En dan de volgende verwachting: de Dell Venue Pro, waarop Windows Phone 7 draait, zal opnieuw op de markt komen als Dell Venue, maar dan met Android. Interessant vanwege het smalle QWERTY-toetsenbord dat je kunt gebruiken zonder het toestel te hoeven draaien.

Nieuwe Motorola

De knaller van de drie zou wel eens de Motorola Olympus kunnen worden en dat is puur vanwege de specificaties. Waarvan overigens nog weinig bekend is. Maar het belooft wat, begin volgend jaar.

Want dat is het enige nadeel van aankondigingen, verwachtingen en geruchten: je moet erop wachten. Gelukkig is er #voorpret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten