maandag 6 april 2009

Woord van dank

Ik ben het niet gewend (maar wat ben je wel gewend als je nog geen week blogt*), maar hier volgt een woord(je) van dank aan mijn "number one fan" (want dat is-ie letterlijk - hopelijk komt daar nog verandering in, zowel voor hem als voor mij ;-) ) Bouwe (collega en auteur van hppt://bouwe.nl (en nee, dat is geen protocolfout (hm, het nesten van haakjes is vast aan een maximum gebonden in het Nederlands, maar dat maakt niet uit (om met mijn dochter te spreken)))).

Het is de aanmoediging vooraf om gewoon met bloggen te beginnen** en de "coaching" tijdens mijn dwalen door de virtuele wereld van het ehm... bloggen*** die me tot dit dankwoord(je) heeft aangezet.

Ik denk dat de tekst voor zich spreekt. En als ik ooit Fries leer (en die kans is klein) zal ik op gepaste wijze en op de juiste plek een blogreactie plaatsen. Tot die tijd moet het maar in het Nederlands :-)

Cheers!

-----
* Ik had me plechtig voorgenomen om wel "weblog" te gebruiken, maar nooit "blog", laat staan "bloggen".
** Doe ik het wéér.
*** Laat maar...

2 opmerkingen:

 1. Wat een vleiende woorden, dankjewel! :) Het leuke van bloggen (of webloggen? tsja...) is dat je elkaar aansteekt, tenminste dat heb ik altijd, en jij blijkbaar ook. Kortom, tijd voor een blogje (weblogje? neeeeeeej...) op mijn eigen blog (weblog)! Wellicht in het Hollandsch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reageren op m'n eigen blog... ook nog niet geprobeerd (nou ja, wel geprobeerd, maar dat liep ergens spaak).

  Gebruik maar gewoon "blog"; ik begin er al aan te wennen ;-)

  Ik ben inderdaad gegrepen door een virus en ik kijk nu ook veel bewuster naar andere we...blogs.

  Enne... blogje? Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen